Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetschutney

 
Skriv ut

Kan ätas på en gång . Förvara chutneyn svalt. Gott till kött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna i vatten tills de blir mjuka. Skala rödbetorna och skär dem i bitar.
  2. Skala äpplena och skär dem i bitar.
  3. Finhacka löken.
  4. Riv den färska ingefäran.
  5. Lägg alla ingredienser i en kastrull. Koka upp under omrörning. Låt blandningen sjuda på svag värme i 45 minuter.
  6. Häll chutneyn på varma, rena glasburkar. Sätt på lock

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.