Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetshummus

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Hummus görs oftast med enbart kikärter som huvudingrediens. Här blandas kikärterna med nykokta rödbetor. Både vackert och gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten. Skala och dela dem i bitar. Häll av vattnet från kikärterna. Lägg dem tillsammans med rödbetorna i matberedare. Kör till ett slätt mos. Lägg upp i en skål.
  2. Skala och finhacka rödlöken. Blanda ner i rödbetsmoset tillsammans med créme fraiche, vitlök, citronsaft och spiskummin. Smaka av med salt och peppar.
  3. Låt mogna i kylen ca 1 dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.