Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aussie Bowl

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig avokado och sötpotatis är så gott till hummusen och det syrliga granatäpplet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka hirsen enligt anvisning på förpackningen. Blanda med limesaft och olja. Hetta upp en stekpanna och stek sötpotatisen till fin färg och genomstekt, ca 7 minuter. Salta.
  2. Rödbetshummus: Mixa kikärter och rödbetor till en slät röra. Blanda i vitlök, citronsaft och spiskummin. Smaka av med salt.
  3. Fördela hirs, sötpotatis, rödbetshummus, resten av grönsakerna och tofu/halloumi i serveringsskålar. Toppa med vitlöksgroddar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.