Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgsprakande Buddha Bowl

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jepp, de trendiga skålarna med ris och tillbehör har fått ett namn, Buddha Bowl. Och de går att variera i oändlighet. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Koka broccolin i lättsaltat vatten i ca 5 minuter eller tills den är mjuk. Dela under tiden zucchinin på längden och skiva.
  2. Fräs broccoli och zucchini i lite rapsolja tills allt får fint med färg. Vänd ner edamamebönorna och låt bli varma. Häll över i en skål och strö över granatäppelkärnor och skivad salladslök.
  3. Blanda ihop samtliga ingredienser till apelsinsåsen.
  4. Servera såsen till de stekta grönsakerna och det kokta råriset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.