Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgsprakande räk- och olivmacka med pastasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept från Pågen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda tapenaden med räkor, gurka, tomat, olja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg räkröran på bröden och strö ost över. (Gratinera om du vill i 225° övervärme.)
  3. Blanda pastan med olja, balsamvinäger, paprika, grönsaksblandning, salt och peppar.
  4. Servera smörgåsarna med pastasalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.