Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta i krämig sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk är jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnsgrillen. Dra bort fiskskinnet om det inte redan är gjort: Fäst en filé på en skärbräda med lite salt. Stick in ett knivblad vid stjärtänden, håll fiskskinnet i ett stadigt grepp och dra loss det så att filèn frigörs med en sågande rörelse. Upprepa med övriga fiskfilèer.
  2. Pensla fiskfileérnas ovansida med smält smör och grilla dem under ugnsgrillen i 6 minuter. Ta ut grillpannan, bred crème fraiche över varje filé och strö på riven ost.
  3. Ställ tillbaka fisken under ugnsgrillen och fortsätt att grilla i 1-2 minuter eller tills osten har smält. Smaka av med peppar och salt. Garnera gärna med hackad persilja och servera med pressad potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.