Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinsfondue

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En god rödvinsfondue att tillaga alla de goda tillbehören i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop allt till rödvinsfonduen i en kastrull och koka ihop en stund. Smaka av och krydda mer efter smak. Det behövs ganska mycket, vätskan dunstar och man kan få fylla på med mer under tiden man äter.
  2. Tips: Efter middagen, sila av rödvinsfonduen och använd sedan som fond i gryta eller pastasås.
  3. Servera med valda tillbehör samt potatishalvor i ugn och ett gott bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.