Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosensockerkaka

 
Skriv ut

En sockerkaka med doft av rosor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smöra och bröa en form och strö hälften av rosenbladen i botten på formen.
  3. Rör smör och socker så det blir poröst. Tillsätt äggen. Blanda ner mjöl, bakpulver, vaniljsocker, mjölk och resten av rosenbladen.
  4. Rör snabbt till en jämn smet och häll smeten i formen. Grädda i nedersta delen av ugnen i cirka 35-40 minuter.
  5. Låt kakan svalna innan du stjälper ut den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.