Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsbiffar

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Härliga biffar att äta som dom är eller tillsammans med en valfri köttbit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv fint potatis, morot och palsternacka Skala och riv löken.
  2. Blanda ihop alla grönsakerna och tillsätt salt och peppar.
  3. Blanda i ägg och rör runt.
  4. Tillsätt skorpmjöl och potatismjöl och rör ihop allt så det blandas ordentligt.
  5. Stek i teflonpanna för stekytan, vänd ett par gånger och lägg sedan på ungsfast fat, för att eftersteka i ugnen 175 grader i ca 15-20 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.