Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransdipp

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Underbar till både räkor och bröd. Eftersom den innehåller potatis mättar den också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa potatisen med en gaffel.
  2. Grovhacka paprikan. Fräs paprika och saffran i olja i en kastrull. Kör paprika, saffransolja, harissa och salt med mixerstav till en slät puré.
  3. Blanda saffrans- och paprikablandningen med den mosade potatisen och majonnäs. Mixa såsen slät med mixerstav. Låt gärna stå ett dygn i kyl innan den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.