Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranstårta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Saffran, grädde och torkad frukt. Bjud på en festlig och god dessert med julkänsla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa alla ingredienser till tårtbotten i matberedare med kniv. Lägg plastfolie i bitten på en pajform ca 24 cm i diameter med löstagbar kant. Tryck ut mandelröran till en tårtbotten. Ställ i frysen ca 1 timme.
  2. Vispa grädden och blanda med kesella, saffran och honung. Fortsätt att vispa samman allt. Bred över det på tårtbotten och garnera med bär, frukt och mynta eller citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.