Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranstårta med frukt/fröig botten

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En härlig saffrantårta med fräscha frukter och bär på toppen blir pricken över i på adventsfikat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa alla ingredienser till tårtbottnen i en matberedare med kniv. Lägg plastfolie i botten på en pajform ca 24 cm med löstagbar kant. Tryck ut mandelröran till en tårtbotten. Ställ i frysen ca 1 timme.
  2. Vispa grädden och blanda med kesella, saffran och honung. Fortsätt att vispa samman allt. Bred det över tårtbottnen och garnera med bär, frukt och blad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.