Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Savaräng

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Sockerkaka gjord på eget recept, kakmix eller nedanstående recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj och mjöla en form med hål i mitten.
  3. Vispa ägg och socker pösigt.
  4. Blanda samman mjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten. Häll smeten i formen och grädda ca 35 minuter.
  5. Låt kakan stå ett par minuter. Stjälp upp kakan på galler och låt den svalna. Diska formen. Lägg tillbaka kakan.
  6. Häll på fruktspad och låt kakan stå och dra. Stjälp upp kakan på fat. Garnera med persikor och hallon.
  7. Servera med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.