Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod fiskrätt !!!!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva löken och fräs ringarna mjuka utan att ta färg. Lägg över i en ugnsäker form. Salta och peppra fisken och lägg den ovanpå. Bred senap över hela fiskytan. Upplös fiskbuljongtärningen i kokande vatten. Häll först buljongen över fisken och sedan vispgrädden blandad med vetemjölet. Sätt in fisken i 200 grader varm ugn i ca 15 min. Klipp färska örtkryddor över rätten och servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.