I receptet används rödspätta men det går även att använda annan fisk.
Instruktioner
- Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skölj av fiskfiléerna och låt dem rinna av.
- Skiva champinjonerna och stek dem i 1-2 minuter i olja, salta och peppra. Lägg dem i botten av en gratängform.
- Salta fiskfiléerna lätt, vik eller rulla ihop dem och lägg dem i formen ovanpå svampen.
- Blanda crème fraiche med senap, rivet skal av halva citronen och riven ost. Bred creme fraiche-röran över fisken och gratinera i ugnen i cirka 15 minuter eller tills fisken är genomkokt.
- Blanda riset med hackad persilja och servera med fisken
Publicerat den
13 januari 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Väldigt god! Jag lade till laxpastej när jag rullade spättafiléerna, vilket blev extra piff! Jag vill ge detta recept en fyra.