Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsfisk täckt med crème fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I receptet används rödspätta men det går även att använda annan fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Skölj av fiskfiléerna och låt dem rinna av.
  4. Skiva champinjonerna och stek dem i 1-2 minuter i olja, salta och peppra. Lägg dem i botten av en gratängform.
  5. Salta fiskfiléerna lätt, vik eller rulla ihop dem och lägg dem i formen ovanpå svampen.
  6. Blanda crème fraiche med senap, rivet skal av halva citronen och riven ost. Bred creme fraiche-röran över fisken och gratinera i ugnen i cirka 15 minuter eller tills fisken är genomkokt.
  7. Blanda riset med hackad persilja och servera med fisken

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gilryd 18 februari 2011

    Väldigt god! Jag lade till laxpastej när jag rullade spättafiléerna, vilket blev extra piff! Jag vill ge detta recept en fyra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.