Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesamkakor

 
Skriv ut

Mumsiga kakor där dadlar ger naturlig sötma. Jag äter dem förutom till fikat som mellanmål och ibland i väntan på en lite för sen middag... Passar veganer och många allergiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de 5 första ingredienserna väl i en skål.
  2. Koka dadlarna mjuka i vattnet med lite salt. Mosa med gaffel.
  3. Rör samman dadelgröten och de torra ingredienserna väl.
  4. Lägg ut små kakor med gaffel och tryck dem platta. Grädda i +200 grader i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.