Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sherrykaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Mycket god som efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

Vispa smör, socker och ägg vitt och fluffigt med elvisp ca 5 min. Vänd ner sherryn med slickepott. Blanda mjöl och bakpulver,sikta ned det i smeten. Tillsätt nötter, blanda försiktigt med slickepott till en jämn smet. Klicka ned den ganska fasta smeten i en smörad och bröad sockerkaksform 1 ½ l med hål. Grädda i nedre delen av ugnen 200 gr ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.