Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sillfat

 
  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Detta sillfat passar alldeles utmärkt till jul, påsk, midsommar...ja egentligen när du än vill ha sill :) har tyvärr ingen bild just nu

Ingredienser

Instruktioner

Tag ett lagom stort uppläägningsfat med en liten kant. Lägg anjovisbitarna på botten sen skivar du äggen med en äggskivare och lägger uppepå anjovisen. Vispa grädden häll i lite av spaden från anjovisen och tillsätt majonäsen lite i taget blanda efter smak. Bred detta över äggen, sen hackr man purjolöken och strör över grädden. Skiva tomaterna och lägg uppepå purjolöken. Detta är väldigt enkelt och gott att ha med på buffen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.