Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sillfat special

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den här rätten blir vi alltid bjuden på till påsk av min mamma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av. Skala och hacka äggen. Skär rödbetorna och ättikgurkorna i fina tärningar. Blanda kesella och créme fraiche. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Lägg sillbitarna på ett fat och bred såsen över. Lägg ägg-, rödbets- och gurktärningarna i grupper eller i ränder ovanpå. Strö över hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.