Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En köttgryta på 30 minuter - lagom en vardagskväll. Gott blir det förstås! Servera gärna med bröd och yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka lök och vitlök. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Skala och skär potatisen i ca 2 cm stora bitar.
  2. Hetta upp olja i en gryta och fräs lök, vitlök, chili och potatis på strax över medelvärme ca 3 min.
  3. Tillsätt vatten, buljongtärningar, paprikapulver och svartpeppar. Låt sjuda under lock tills potatisen mjuknat, ca 10 min.
  4. Skär champinjonerna i fjärdedelar och stek med olja på hög värme ca 5 min så att de får färg. Strimla lövbiffen och låt den steka med ca 1 minut. Blanda ner alltsammans i grytan.
  5. 5 Tillsätt passerade tomater och blanda om. Låt sjuda ca 5 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.