- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En köttgryta på 30 minuter - lagom en vardagskväll. Gott blir det förstås! Servera gärna med bröd och yoghurt.
Instruktioner
- Skala och finhacka lök och vitlök. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Skala och skär potatisen i ca 2 cm stora bitar.
- Hetta upp olja i en gryta och fräs lök, vitlök, chili och potatis på strax över medelvärme ca 3 min.
- Tillsätt vatten, buljongtärningar, paprikapulver och svartpeppar. Låt sjuda under lock tills potatisen mjuknat, ca 10 min.
- Skär champinjonerna i fjärdedelar och stek med olja på hög värme ca 5 min så att de får färg. Strimla lövbiffen och låt den steka med ca 1 minut. Blanda ner alltsammans i grytan.
- 5 Tillsätt passerade tomater och blanda om. Låt sjuda ca 5 min.
Publicerat den
4 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar