Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerskorpor

 
Skriv ut

Ett måste i kakburken!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Vispa ägg och socker ordentligt så att det blir vitt och pösigt. Blanda ihop mjöl och bakpulver i en skål. Tillsätt mjölblandningen och smöret i äggblandningen.
  2. Forma till en deg och rulla ut degen till längder. Lägg dem på en bakplåt och klappa till dem lite. Pensla med vatten och strö över socker blandat med kanel.
  3. Grädda i 175° i ca 10 minuter. Skär längderna i bitar medan de ännu är varma. Sära på dem och torka dem i ugnen på eftervärme i ca 20-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.