Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarlax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det här brukar vi göra när vi är på semester eller grillar hemma, mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensla laxen från skinn och ben. Fördela köttet på fyra aluminiumsfolieark med massor av klippt dill över. Vik ihop folien till små paket. Lägg dem direkt i glöden eller på ett galler över glödbädden. Låt ligga 5 min.
  2. Kryddgrönt smör: Klipp dill, gräslök och persilja fint. Rör smöret smidigt. Lägg i det kryddgröna. Krydda med salt och peppar. Lägg i en klick kryddsmör på laxen i foliepaketet innan servering. Servera potatis och sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.