Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Åhhh, så gudomligt gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär filén i 2 cm tjocka skivor och bryn köttskivorna i smör. Salta och peppra. Flytta över filéskivorna i en ugnssäker form, lägg sparrisen ovanpå köttet.
  2. Blanda grädden och mjölet i en kastrull, låt koka upp. Tillsätt buljongtärningen, vatten och dragon. Låt koka 3-4 minuter. Häll såsen över filén. Sätt in i ugnen i ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • xylocainmn 27 februari 2011

    Älskar denna maträtt! Ville själv lägga upp receptet men såg att någon hann före.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.