Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatcrêpes

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Välj glutenfritt mjöl, t ex bovete. Välj laktosfritt smör, crème cheese och mjölkdryck

Ingredienser

Instruktioner

Fräs spenaten i smör med vitlök, salt och peppar. Blanda mjöl och vatten till en jämn smet. Vispa ner ägg och mjölk. Smält smöret, låt det svalna något och häll det i smeten. Låt svälla några min. Grädda pannkakorna, lägg dem på en tallrik och täck med aluminiumfolie så de håller sig varma. Bred osten på pannkakorna och fördela varm spenat ovanpå. Rulla ihop och servera genast med tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.