Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatcrepes med skaldjur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras kalla och kan därför göras i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten och krama vätskan ur den. Mixa den med mjölken. Vispa ner äggen.
  2. Blanda mjöl, socker och salt. Vänd ner hälften av spenatmixen och rör till en slät smet. Tillsätt resterande spenatmjölk och rör om.
  3. Grädda tunna crepes i smör i en crepespanna eller stekpanna. De behöver bara stekas på ena sidan.
  4. Fyllning: Blanda majonnäs och créme fraiche. Smaka av med pepparrot och dill. Tillsätt sedan räkor och kräftstjärtar och blanda.
  5. Lägg ett salladsblad på varje crepe. Klicka på fyllning och vik ihop. Garnera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.