Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Superbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett riktigt superbröd med mycket nyttigheter. Utan gluten och vanligt mjöl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa solroskärnor och pumpakärnor i en mixer eller med en mixerstav. Vispa äggen lätt i en skål och rör ner alla ingredienserna. Låt blandningen svälla i 10 minuter.
  2. Sätt ugnen på 180 grader. Häll blandningen i en brödform som rymmer 2 liter och som klätts med bakplåtspapper.
  3. Grädda längst ner i ugnen i ca 60 minuter. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.