Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartvinbärsstek

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

så mör och god att den smälter i munnen, ett säkert recept!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt steken i en gryta eller kastrull, mät upp alla ingredienser och koka upp köttet. Skumma köttet och ta ner värmen och koka under lock i 2 timmar. Ta kastrullen av plattan och låt steken svalna i spadet. Skär den möra steken i tunna skivor och servera med pressad potatis, en god grönsallad och sås gjord på skyn avredd med vetemjöl och grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.