Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En japanskinspirerad rätt (som jag älskar) Teriyaki är en japansk sötsur sås gjord på soja. Mycket lätt rätt att laga och mycket god. Enjoy! P.S. Man kan byta ut fläskfilén mot kyckling om man så önskar, smakar lika bra det! D.S.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skiva champinjonerna och sellerin.
  2. 2. Sätt på riset. Bryn köttskivorna i margarin. Krydda försiktigt med salt. Lägg upp dem på ett fat.
  3. 3. Fräs champinjoner och selleri i maragarin. Häll på vatten och teriyakisås. Låt sjuda i några minuter tills sellerin är mjuk. Tillsätt crème fraiche. Koka upp. Lägg i köttet. Smaka av såsen, det kanske behövs mer teriyakisås. Låt allt putter i några minuter.
  4. 4. Servera rätten med ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.