Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toast Sarek

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Förrätt med renstek.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek en brödskiva per person gyllenbrun i smör.
  2. Gör en äggröra med ett ägg och en msk mjölk/grädde per person, salta och peppra. Värm på svag värme och rör med träsked till krämig konsistens.
  3. Lägg upp äggröran på ett salladsblad på brödet. Lägg sedan tunt skivad renstek och riven pepparrot ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.