Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mycke gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra.
  3. Blanda grädde, tomatpuré och oregano. Häll det över fisken och strö över osten. Tillaga fisken i nedre delen av ugnen i 20-25 min.
  4. Servera med kokt potatis och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 25 november 2008

    Jag redde av såsen i en kastrull först, innan jag hällde den över fisken. (För att få det lite krämigare) Supergott, oreganon sätter det lilla extra. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.