Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rödspätta är en god och användbar fisk, halvfabrikat hjälper till och förenklar vardagen ibland. Denna är perfekt när man har kokt potatis över, eller koka extra någon dag innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skiva potatisen. Häll i oljan i en ugnsfast form och lägg potatiskivorna däri.
  3. Fördela broccolin över, går bra med djupfryst. Salta och peppra fisken, lägg ett basilikablad på varje filé och vik ihop och placera ovanpå broccolin.
  4. Strö över strimlad purjolök och häll soppan över alltihop.
  5. Tillaga i ugnen 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.