Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En supergod förrätt,som dessutom går bra att förbereda ett par dagar i förväg om man vill.

Ingredienser

Instruktioner

Rulla ut smördegen och hyvla osten över hela degplattan, rulla ihop från kortsidan till en rulltårta.Hit kan man förbereda om man lindar in rullen i plastfolie.Skär rullen i 6-8 bitar och lägg "bullarna" i bullformar.Blanda salt o peppar med uppvispat ägg och pensla bullarna med ägget. Grädda i ca 15 minuter i 200 graders värme.Bullarna skall vara gyllenbruna.Servera med en god kall romsås,eller lite gräddfil med finhackad rödlök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.