Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökssill

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den godaste vitlökssill jag ätit

Ingredienser

Instruktioner

Blanda crème fraiche med majonnäs,tillsätt vitlöken. Hacka rödlöken fint,skär en bit purjolök i fina strimlor. Bottna ett fat med hälften av rödlöken, lägg sillen uppepå. Bred vitlökscrème fraichen över sillen så att det täcker. Garnera med rödlöken och purjolöken, låt stå en timma innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.