Auberginerullar

Gott tillbehör eller som vegitarisk huvudrätt.
Variera med att även rulla in halloumiost eller oliver.
Fettsnål om du steker auberginerna i lite eller inget fett och om du använder dig av soltorkade tomater som ligger i lag utan olja. Uteslut även osten för smalare alternativ.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: aubergine, gi
Betyg (1 röst)
Antal personer
ca 2-3

Gör så här

Skiva auberginerna i långsmala skivor, ca ½ cm tjocka. Stek dessa mjuka i stekpanna. Salta och peppra.
Rulla ihop varje skiva med tomat och basilika blad i mitten. Lägg på ungsfat.

Finhacka lök och vitlök, bryn mjuka. Blanda i tomaterna och balsamvinäger. Låt koka ca 10 min. Sala och peppra. Lägg tomatblandningen över och runt rullarna.

Grädda i ugnen ca 15 min på 225 grader.

Strö över fetaost och garnera med några basilika blad.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Aubergine, Salt, Peppar, Soltorkade tomater i vatten, Basilika, Röd lök, Vitlök, Balsamicovinäger, hela tomater, Salt, Peppar
Visningar:
2093
Sparat:
121

LIKNANDE RECEPT

Auberginerullar recept
Auberginerullar..
av Evia
över 2 månader
Auberginer med
av Lillann
över 2 månader
Auberginerullar
av Fin
över 2 månader
Chévre och parm
av Fin
över 2 månader
Skinkfyllda aub
av lennali
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.