Blodpudding på hjs vis recept

Laddar...
Din sökning gav 550 träffar

Fisksoppa på Peters vis

För en herrans massa år sedan gick alliansen ut med ett receptblad inför valet här i kommunen, jag vet inte om dom fick några mer röster, men goda recept hade dom. Först ut kommer miljö Peter E:s fis..


Chili con carne på mitt vis

Jag har aldrig gått efter något recept när jag gjort Chili con carne, så igår efter tillagning skrev jag ner min variant på rätten för att läggas in på matklubben. Detta tycker jag är god, billig och ..Chicken Tikka Masala på mitt vis!

Detta är en enkel och snabb variation på en underbart god Chicken Tikka Garlic Masala. Älskar Indisk mat, men blir för dyrt att gå ut och äta på restaurang hela tiden :-). Testade därför att få ihop ..


Småländsk ostkaka på Kajsa Carlss..

Den ostkaka som säljs av Frödinge Mejeri i dag i butik har samma grundrecept som den ostkaka Kajsa Carlsson lagade i sitt kök åt Frödinge för över 50 år sedan. Kajsa serverar ostkakan ljummen med..
Påsktårta på engelskt vis

På engelska kallas den läckra kakan för pound cake, eftersom den traditionellt innehåller 1 pound (450 g) vardera av smör, socker, mjöl och ägg. Receptet från 1700-talet har förändrats med åren. Tårta..

Lammgryta på indiskt vis

Grytan innehåller en mustig blandning av aubergine, vitlök, ingefära och chili. Typiskt för indiska grytor är också att de smaksätts med russin och t.ex. ,som i det här fallet, kardemumma.