- Serverar: 2 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En god omelett på kvällskvisten är aldrig fel om man inte är jättehungrig. Snabbt går det att laga till också.
Instruktioner
- Förväll broccolibuketterna i lättsaltat vatten och låt dem rinna av. Håll dem varma.
- Dela korvarna på mitten och kryssa dem i ändarna. Bryn dem i lite smör. Håll dem varma.
- Vispa lätt ihop ägg, vatten, salt och peppar med en gaffel. Hetta upp stekpannan, lägg i ca 1 msk smör och vicka på pannan så att fettet kommer upp på kanten. Häll i omelettsmeten. Lyft lite med en gaffel då smeten börjar stelna så att den lösa smeten rinner ner mot botten.
- Omeletten är klar när den stannat men fortfarande är krämig på ytan.
- Fördela broccolin över omeletten och lägg upp korvarna i mitten. Pudra lite paprikapulver över omeletten och servera direkt ur pannan.
Publicerat den
29 september 2012
Skriv kommentar