Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktig isglass

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

I denna glasspinne samsas hela skivor kiwi, jordgubbar, persika och blåbär. Tillsammans med en fräsch fläderblomssaft utgör den en färgsprakande somrig fruktsallad i isglassform.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala persika och kiwi. skär kiwi och jordgubbar i tunna skivor och persikan i mindre klyftor.
  2. Fördela frukt och bär i glassformarna och varva dem hur du vill. Se till att packa frukt och bär tätt så att glassen håller ihop när den väl ska ätas.
  3. Fyll på med flädersaft och stick försiktigt ner pinnen i mitten. Frys glassarna i minst 4 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.