X

Gi- recept

Laddar...
Din sökning gav 987 träffarGrova GI-bröd

Börja din dag på ett bra sätt med det här saftiga brödet på fullkornsdinkel med lin- och solrosfrön. Har du tålamod att vänta blir det ännu godare när det fått vila till nästa dag, inlindat i en ren ..


Broccoli och Blomkålsmos - LCHF -..

Underbart god och mättande mos, som är gott till det mesta. Har en härlig grön färg av broccolin. Både GI och LCHF vänlig, eller för dig som lessnar på "pärer" i bland ;) Vill du ha en jämnare ..

Nyttigt GI bröd

Väldigt gott, väldigt lättbakat, bra bröd för magen. Funkar båda som frukostbröd eller som "kaka" om man har i mer socker.

Skrivet av hon_duvetjag
för över 2 månader sedan
Läs recept

Vår-GI-rullar

Är du sugen på vårrullar men vill undvika mjöl är detta så nära vårrullar du kan komma.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs receptMalins enkla GI kakor

Jag skulle försöka mig på att göra havreflarn, fast lite mer GI-vänliga, men i ett "misslyckat" försök till det, så blev det några helt andra kakor. Väldigt goda och enkla! Perfekt om man är lite söt..


Mina GI plättar

Dessa är jättegoda att äta som smörgås med ost på eller knaperstekt bacon. Mycket enkla och snabba att göra. Plättarna går att servera till det mesta, som ersättning för bröd eller potatis.
Chokladbräck med kaffe och kokos ..

Det här är det sista julgodiset som du kan göra, när alla andra sorter är klara. Då finns det oftast lite nötter, lite kokos och annat gott över, som annars skulle gå till spillo. Att göra chokladbräc..