Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinawok

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

God såsig kinawok med thailändska inslag.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla biffen och blanda med häften av soya och all maizna och låt dra i ca 15 - 20 min. Hätta upp olja i en wookpanna och wooka i ca 1 min, lägg köttet på ett fat (viktigt!). Wooka vitlök och chilli lägg i bloccolin och 2 mska vatten och wooka bloccolin på stark värme i 5 min, späd med vatten om det blir tort. Mot slutet tillsätt paprika och ärtor. blanda i Fisksåsen resten av soyan, socker och lime. Wooka i 30 sekunder blanda i köttet låt det bli varmt. Ganera med salladslök och koriander. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.