Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa sydländsk

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

En solskensmiddag för storfamiljen med smak av Italien och Grekland

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda Ströbröd, Mjölk, Salt, Svartpeppar, Chili flakes, Ägg och köttbuljongtärningar. Rör om och låt svälla i 5 minuter.
  2. Skölj av bönorna och blanda ihop allt förutom pastan.
  3. Smörj en eldfast form och lägg i och fördela smeten.
  4. Avsluta med att pensla soja och vatten på ytan för att få färg.
  5. Tillaga i ungen på 200 grader i ca 30 minuter eller 75 grader
  6. Koka pastan och njut av solens smaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.