Instruktioner
Ugn: 200 grader
Smula brödet (ej kanterna) i en skål. Häll över mjölk, låt stå 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, lök, vitlök, salt, peppar och örtktyddor. Platta ut färsen till en avlång platta på smörpapper och gör en sträng med paprika och persilja. Rulla ihop köttfärslimpen så att fyllningen kommer som en sträng i mitten. Lägg limpan i en stor ugnssäker form.
Skala lök och skär i bitar, lägg runt färslimpan. Sätt in i ugnen i 20 minuter. Ta ut limpan och skär paprikorna i bitar och fördela runt limpan. Salta och peppra och fortsätt att steka limpan i ugnen i 20 minuter till (eller mer om det behövs).
Detta var kanon gott!! Testade detta som kvällsmat idag,min man tyckte detta var kanon gott!
Helt ok !! Tyckte jag fick lite för mycket "pizzasmak" så tar nog inte dessa kryddor nästa gång, Men helt klart gott !! (Jag gillar ju även pizza...hehehe ;) ) Godkänt en stark 4:a får du av mig ! :D
Helt ok !! Tyckte jag fick lite för mycket "pizzasmak" så tar nog inte dessa kryddor nästa gång, Men helt klart gott !! (Jag gillar ju även pizza...hehehe ;) ) Godkänt en stark 4:a får du av mig ! :D
helt okey, men tycker man skulle kunna hoppa över timjan för ett godare resultat.
Både god och lättlagad, tackar!