Kycklinglår recept

Laddar...
Din sökning gav 459 träffar
Fylld kycklinglårfilé

Lårfilé tycker jag är mycket smakrikare och mörare än vanlig kycklingfilé. Det här receptet hittade jag på nätet för några år sedan och anpassade det efter min smak.Ädel kycklinglårfilé.

Supergod och jätteenkel, snabbt tillagad. Allas favorit, även de som inte tycker om ädelost gillar detta. De utflugna barnen bjuder sina vänner på det. Mjölet blandar jag i smöret när jag har tid ..Smulans enkla kycklinglår

Jättegoda, enkla, billiga. Går att grilla istället för att steka i ugn. Jag använder fem peppar från Santa Maria. Den innehåller, vit, svart, grön, rosé och kryddpeppar. Jättegod.


Kycklinglår med chili-yoghurtsås

Allra helst gör du rätten med majskyckling men det blir gott med "vanlig" också. Såsen passar utmärkt till. Gillar du inte quinoa som jag, så väljer du ris eller bulgur istället.
Grillat kycklinglår med Nordafrik..

Enkel lunchrätt, men försök att hitta ett majskycklinglår eller en ursprungsmärkt höna - i Sverige går alla kycklingar över en kam, och det är svårt - åtminstone i matkedjeaffärer - att hitta en stolt..


Kycklinglår med äggfralla special

En mycket lyckad kombination. Glaseringen gav en härligt frasig yta och en underbar steksky. Skyn använde jag sen till äggfrallorna. Trodde jag även skulle behöva en sås till, men det behövdes inte..
Pad thai gai - Ellas stekta nudla..

Min version av Pad thai gai. Självklart finns lika många varianter av Pad thai som det finns människor i Asien, men idag kör vi min stil. Om du är vegetarian kan du skippa kycklingen och ersätta m..