- Serverar: 4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Perfekt lunchrätt/smårätt/bufférätt, eller varför inte att komplettera med vid sidan av en soppa?
Instruktioner
- Strimla kycklingfiléerna och paprikan och skär sedan löken i tunna ringar. Fräs allt i en stekpanna, tills kycklingen är genomstekt. Tillsätt kryddmix och vatten, och låt sedan puttra ihop under några minuter. Ta ett tortillabröd, fördela ett lager av kycklingröran ovanpå, strö över lite ost (viktigast i kanterna för att få bröden att fästa samman). Lägg en till tortilla ovanpå. Nu har du gjort en quesadilla.
- Värm quesadillan i en torr stekpanna på hög värme, ungefär 1 minut på varje sida, för att få en krispig yta. Lägg sedan quesadillan på ett fat och skär den med vass kniv i 4 "tårtbitar".
- Servera som förrätt, lunchrätt, bufférätt eller som ett komplement till exempelvis soppa. Ett garanterat uppskattat recept!
Publicerat den
10 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar