Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingquesadillas med taco-smak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Perfekt lunchrätt/smårätt/bufférätt, eller varför inte att komplettera med vid sidan av en soppa?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna och paprikan och skär sedan löken i tunna ringar. Fräs allt i en stekpanna, tills kycklingen är genomstekt. Tillsätt kryddmix och vatten, och låt sedan puttra ihop under några minuter. Ta ett tortillabröd, fördela ett lager av kycklingröran ovanpå, strö över lite ost (viktigast i kanterna för att få bröden att fästa samman). Lägg en till tortilla ovanpå. Nu har du gjort en quesadilla.
  2. Värm quesadillan i en torr stekpanna på hög värme, ungefär 1 minut på varje sida, för att få en krispig yta. Lägg sedan quesadillan på ett fat och skär den med vass kniv i 4 "tårtbitar".
  3. Servera som förrätt, lunchrätt, bufférätt eller som ett komplement till exempelvis soppa. Ett garanterat uppskattat recept!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.