Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-Airams pizzabotten

 
Skriv ut

http://airamsmat.webblogg.se/2010/march/pizza.html - riktigt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och rör ihop smeten i kastrullen. Låt den svälla 10-15 min. Smeta med hjälp av baksidan på en matsked ut två rundlar på ett bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen tills en gyllebrun och torr yta uppnåtts (7-10min) ca 225 grader.
  2. Förbered under tiden pålägget. Tex: ½ burk krossade tomater som hottas upp med 1-2 pressade vitlöksklyftor, ett par nypor torkad oregano + salt & peppar. Strimlat rökt pålägg (skinka, kalkon, bacon etc). Grädda pizzorna i ugnens maxvärme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.