Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsvälling Natrurlig

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Jag har gluten och kan inte äta vanlig majsvälling när jag blir magsjuk och hittade då på detta goda naturliga majsvälling. Passar till bäbisar och sjuka magar.

Ingredienser

Instruktioner

Häll mjölken i kastrullen och vispa i majsmjölet i den kalla mjölken ha i salt och honung eller socker (ta så mycket du vill ha i). Sätt kastrullen på spisen och sätt på mellanvärme. Koka försiktigt i ca 3-5 min. Vispa i kall luft och sätt på ett lock det blir lätt en hinna. Nu har du en god nyttig glutenfri välling som passar på småbarn och sjuka magar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.