Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mummabananpannkaka i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Barnsligt god och lite lyxigare efterrättspannkaka.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader och smörj en ugnsform ca 30x20 cm. Blanda vetemjöl, vaniljsocker, salt och bakpulver i en bunke. Häll i 3 dl mjölk och vispa klumpfritt. Tillsätt resten av mjölken, vispgrädde och ägg. Vispa ihop ordentligt och häll i formen. Skiva bananen och vänd runt skivorna i kardemumman. Fördela bananskivorna jämt över smeten. Grädda en fals under mitten i 25-30 minuter. Servera gärna med jordgubbssylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.