Den här kan man göra av veckans rester. Jag la även i lite fläskfilé som vi hade kvar och sen så hade vi kyckling över från gårdagens middag. Min bror kallade det för "den godaste maten gjord av rester".
Instruktioner
- Sätt på pastavattnet. Salta rikligt och sätt på locket så att den kokar snabbare.
Skär 3 kycklingar i lagom stora bitar och stek i olja.
- Om du skulle ha någon rest över som du vill använda kan du lägga ner den nu.
- Om kycklingen är rå måste du steka den tills den är helt genomstekt, men om den är tillagad kan du bara värma upp den lite.
- Hacka salladslökarna och lägg i den och buljongtärningen.
- Häll efter en stund på grädden. Salta och peppra efter smak och tycke.
- Om du vill kan du lägga ner lite dragon för att få en annan smak.
- Koka pastan efter anvisningarna på paketet. När pastan kokat färdigt, häll av vattnet och lägg i en skål.
- Blanda ihop pastan och kycklingsåsen och servera!
Publicerat den
3 december 2012
Liknande recept
Skriv kommentar