Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Peach Melbarulle

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Mycket smarrig !!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och pensla pappret med lite olja. Häll äggvitorna i en skål och vispa dem stela och häll sedan i vinägern. Blanda maizena och socker och häll i blandningen. Lite i taget under fortsatt vispning. Vispa tills blndningen är styv och blank. Bred massan i ett jämt lager över bakplåtspappret. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter och sänk sedan sedan värmen till 110 grader och grädda ytterligare ca 20 minuter. Låt svalna en stund och stjälp upp marängen på ett bakpapper. Vispa vaniljvispen och bred den över den avsvalnande marängen. Strö över persikan. Rulla ihop rullen från kortsidan. Lägg tårtan med skarven neråt på ett fat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.