Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksskorpor

 
Skriv ut

Goda och knapriga skorpor till glögg buffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta samman till en deg.
  3. Tag upp på mjölat bakbord och dela degen i 4 delar som rullas ut till smala längder.
  4. Lägg längderna på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 13 minuter.
  5. Skär längderna i sneda skivor och lägg tillbaka på plåten med snittytan upp.
  6. Grädda i 10 minuter.
  7. Öppna luckan på glänt, stäng av ugnen och låt skorporna torka ett par timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.