Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepprig fruktsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Annorlunda med både hetta och pepprighet. Svartpeppar, chili och ingefära ger en spännande smak till den här fruktsalladen. Ju längre tid den får marinera, desto mer smakar den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och socker. Tillsätt chili, ingefära och svartpepparkorn. Koka lagen ca 5 minuter, låt sedan kallna. Sila bort kryddorna men spara lite till garnering.
  2. Skär frukten i bitar. Marinera den och bären i ca 2 timmar i kylskåp.
  3. Servera fruktsalladen med en klick turkisk yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.